Meniu
Cosul tau

Instalație GPL Prins Nissan Almera Injecţie indirectă - MPI 1.5 2000 - 2006

Instalație GPL Prins Nissan Almera Injecţie indirectă - MPI 1.5 2000 - 2006
Instalație GPL Prins Nissan Almera Injecţie indirectă - MPI 1.5 2000 - 2006
4.326,00Lei
Fără TVA: 4.326,00Lei
  • Stoc: In Stoc
  • Model: prins_22546
Principalele componente ale instalaţiei auto GPL marca Prins Olanda Prezentare instalaţii GPL PRINS

Prins Alternative Fuel Systems a fost fondată în 1986 de către un producător olandez de sisteme de combustibil alternativ de înaltă calitate pentru GPL.

În ultimii 30 ani, Prins Autogassystemen este lider în dezvoltarea şi producţia instalaţiilor GPL atât injecţie secvenţială cât şi injecţie directă. PRINS face parte din Westport Fuel Systems, fiind prezent în peste 70 ţări cu soluţii inovatoare şi eficiente pentru o varietate de tipuri de motoare şi tehnologiile acestora.

Motive pentru care să alegeţi instalaţii GPL PRINS:

  • Lider la nivel mondial în dezvoltare şi furnizare de componente de cea mai înaltă calitate şi sisteme alternative de combustibili
  • Fiabilitate dovedită în peste 30 ani de existenţă
  • Inovaţie - premii INPRO, premiul Automechanika pentru inovaţie
  • Reţea de service-uri la nivel internaţional
  • Focus pe sustenabilitate
  • Instalaţii GPL performante, testate şi de către echipe de Formula 1

Inovaţia reprezintă centrul dezvoltării instalaţiilor GPL PRINS. Prins a dezvoltat unul din cele mai avansate sisteme GPL de pe piaţă. A fost dezvoltat de PRINS şi a fost reproiectat complet pentru a se potrivi motoarelor moderne. Toate componentele utilizate în sistemul VSI îndeplinesc cele mai exigente reglementări şi standarde de certificare.

Denumirea VSI înseamna “Injecţie secvenţială de vapori”. Sistemul VSI se bazează pe principiul transformării gazului petrolier lichefiat (GPL) în forma de vapori înainte de a-l injecta secvenţial în motor.

Pe lângă alte teste, instalaţiile GPL Prins sunt testate pentru emisiile de noxe, puterea şi condusul în diferite condiţii climatice. Instalaţiile GPL sunt supuse la teste riguroase de durabilitate, căldură şi frig.

Pentru testele finale de performanţă, Prins utilizează chiar şi echipe de Formula 1.

De ce PRINS sunt cele mai cercetate şi performante instalaţii GPL din lume pentru echiparea motoarelor cu injecţie directa (FSI, TSI, GDI, TCe Ecoboost etc.)?

  • Prins VSI-DI (injecţie directă) are cea mai diversificată gamă de injecţie directă!
  • Instalaţiile GPL PRINS VSI-DI pentru autoturismele cu injecţie directă au un aport de benzină ce nu depăşeşte 5% din totalul consumului!

Instalaţii GPL PRINS disponibile în oferta Supergaz:

  • Instalaţie GPL PRINS VSI 2.0 pentru autoturisme cu injecţie secvenţiala indirectă 3-8 cilindri
  • Instalaţie GPL PRINS VSI 3.0 DI pentru autoturisme cu injecţie directă 3-8 cilindri
  • Instalaţie GPL PRINS SILVERLINE pentru autoturisme 3-4 cilindri

Instalaţiile GPL – PRINS sunt omologate RAR – OCP pentru motoare cu injecţie secvenţială şi injecţie directă, având la bază ultimele tehnologii de proiectare şi producţie din domeniu. Supergaz detine 2 certificate de conformitate nr. 4925 şi 4926 cu puteri cuprinse între 35kW - 408kW Euro 2, 3, 4, 5 şi 6.

Informaţii Garanţie


Instalaţiile GPL comercializate de Supergaz Autoservice SRL sunt garantate pentru o perioadă de 24 de luni.

Garanţia decurge din momentul vânzării către client şi este valabilă numai în condiţiile prezentate în Cartea de Garanţie şi a Legii 449/2003.

La constatarea deficienţelor în vederea reparării sau înlocuirii în TERMEN DE GARANŢIE (TG) a unor componente ale instalaţiei, clientul are obligaţia să prezinte documentele specificate în Cartea de Garanţie la service-ul care a efectuat montajul, iar autovehiculul să aibă Revizia Tehnică obligatorie efectuată în termen legal.

Remedierea se efectuează în maxim 15 zile de la data înregistrării reclamaţiei şi garanţia se prelungeşte cu numărul de zile în care s-a efectuat remedierea deficienţelor.

Produsele sunt certificate de către RAR – OCP prin Certificatele de Conformitate specificate în Declaraţia de Conformitate.



Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
Rău Bun