Meniu
Cosul tau
Valentin +40 727 085 899 Foloseşte cod cupon SUPERGAZ pentru o reducere de 5% la toate instalaţiile GPL

*Filtre GPL bulpren

PROTEJEAZĂ-ŢI INVESTIŢIA CU CELE MAI PERFORMANTE FILTRE!

Supergaz utilizează filtre GPL de calitate superioară . Din analiza proprie, în service-urile noastre, am reuşit creşterea duratei de viaţă a injectoarelor şi a rampelor de injecţie cu condiţia schimbării lor la maxim 15.000~20.000km din cauza gazului de proastă calitate din România.

Caracteristica cu adevărat nouă este materialul de filtrare diferit, dovedindu-se mai eficient decât cele folosite până în prezent.

Noile filtre utilizează bulpren în loc de hârtie, poliester sau fibră de sticlă ca şi mediu de filtrare. Bulpren-ul (un material similar cu buretele), în general, reprezintă spuma de filtrare bazată pe o structură de celule deschise, eficiente în filtrarea gazului. Certools utilizează proprietăţile bulprenului pentru a filtra gazul care intră în motor, devenind astfel prima companie care face acest lucru. Bulpren-ul separă praful şi mizeria de alte materiale, în plus prezintă avantajul că absoarbe uleiul şi parafina existente în GPL.

Materialul umple întreaga carcasă a filtrului ceea ce înseamnă că suprafaţa efectivă de filtrare creşte considerabil prin comparaţie cu filtrele tradiţionale din hârtie, poliester sau fibră de sticlă. Datorită acestui lucru, filtrele din bulpren sunt de asemenea mai absorbante, mai ales când vine vorba de substanţe uleioase conţinute de combustibili gazoşi. Mai mult decât atât, bulpren-ul este insensibil la solvenţi.

Filtrele din bulpren sunt foarte eficiente – rata de filtrare ajunge la un procent de 99.7%. Aceste filtre sunt de unică folosinţă, având carcasa de aluminiu. Temperatura lor de lucru este foarte extinsă, între -40 până la 120°C. Şi chiar dacă sunt clasificate ca şi clasa B (până la 450kPa presiune de lucru), testele au demonstrat ca filtrele lucreaza cu aceeasi eficienta la 1015kPa – nu se deformează şi nici nu-şi pierd din etanşeitate.