Meniu
Cosul tau

Despre Noi

Echipa Supergaz
Echipa Supergaz
Stivuire rezervoare GPL
Montare multivalva Tomasetto
Va intampinam cu un zambet in receptie clienti service GPL si I.T.P.
Echipa Supergaz Autoservice

Avantaje GPL:

Economie reală de până la 50%
Autonomie extinsă
Siguranţă
Performanţă şi confort
ECO - emisii CO2 reduse

Supergaz - Instalaţii GPL

În ultimii ani, Supergaz a evoluat inteligent, cu multe eforturi, la statutul de importator şi dezvoltator de produs al brand-urilor PRINS, LOVATO si ZENIT, care se ridică la nivelul celor mai exigente standarde în domeniul instalaţiilor GPL. În prezent, deţinem 4 licenţe RAR-OCP ale brand-urilor mai sus menţionate. Primul atelier destinat montajul de instalaţii GPL a fost deschis în anul 2003 de către actuala echipă managerială, iar experienţa de peste 20 ani în domeniul instalaţiilor GPL ne-a ajutat să ajungem în topul cerinţelor clienţilor pe piaţa de instalaţii GPL. Un mare avantaj îl constituie faptul că echipa formată din tehnicieni, mecanici şi electricieni lucrează împreună încă din 2001.
De la începutul anului 2012, am devenit importator unic de instalaţii GPL AGC pe piaţa din România.

În luna august 2012, am deschis al doilea service specializat pentru montajul de instalaţii GPL, acesta fiind unul din cele mai moderne service-uri GPL din România.

În luna Iunie 2015, am deschis un centru de conversie GPL de aproximativ 700m2 şi staţie I.T.P. pentru autoturisme şi camioane, centru situat pe Şos. Centura Chitila-Rudeni: str. Macului nr.12
Ne-am format o reţea de service-uri partenere, asociindu-ne numele numai cu profesionişti în domeniu.

Participăm constant la expoziţii internaţionale pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii.

În prezent, avem o echipă profesionistă, un atelier modern în Bucureşti, dar şi o reţea de service-uri partenere în toată ţara, care beneficiază permanent de training şi asistenţă.

Echipa noastră